rubrik

Snacka om bad hair Day! Går inte att göra nånting med de :( Det står åt alla möjliga håll
 Sitter nu i bilen påväg till Västerås så skriver från mobilen. De går ju lite mindre bra. Ska kolla på lite kläder i stan och så. Ska försöka handla upp mina presentkort sen i julas oxå.                                       Bakade muffins imorse . de vart as gott :)

bastu

Sitteri bastun med hårinpackning och hare bra.
 Käkar godis som vanligt.Tror jag är beroende .
Emelie och jag åt värsa flottigaste ost pizzan igår, mår fortfarande illa av tanken ;((
Vi hade stenkul på pizzerian, en massa muppar som gillade fisk fick vi veta hängde där. Skratta så jag grät åt anette kotlett.
 Skönt som fan att man är ledig imorrn de behövs :)
Ska väll gå och reda ut mitt liv nu haha



♥Peace and love♥

tjeeN

aboow har precis kommit ut ur dushen. behövdes verkligen en lååång dusch efter en natt i sura med stinkande billig parfym! eller vad säger ni johanna och emelie? ;)
vaknade nyss av att emelie ropade på mig sedan åt vi  pannkakor.. Hon sitter och kämpar med sitt hår  så de är hår i hela min säng. ♥ de kanske låter gott. mjo ska väll börja fixa mig själv nu och städa annars blir det ingen utgång enligt mor min..
smekman ska hem snart sen ska vi ta tåget till v-ås och köpa mat<3<3

enda bilden jag fick med mig från igår ;D


"Lan"

sitter i skolan klockan 4 på natten känns lite skumt. nej men jag sover ju över här med klassen inte roligt alls egentligen eftersom jag då inte tycker om min klass hehe Meen de blir vad man göre till. Vi har käkat pirre haha pizzabudet undra nog när han fick lämna 50 pizzor, han ba ska ni ha fest eller? ;o  jag har kollat på massa filmer, alla sög, och alla låg på min luftmadrass , fick plats 4 stycken på den om inte mer. Eller ja alla utom jag fick plats dårå.. Alla är nog lite trötta men ingen vågar sova för då får man sås i ansiktet :( JAg, jennifer och alice hade tänkt att lana film  men icke. Man fick ju inte med sig nåra filmer såklart. 
Nu sitter vi och dunkar musik,Tjockar godis och ska snart ut i ljushallen och steka eller nåt.'
 vi ska va ute ur skolan typ halv 8 imorrn.. eller idag? Aja så de blir ju inte mycke sömn iallafall ;)
           


Påväg

Är snart påväg till tåget till västerås så har liite bråttom.  ska bara äta nånting är svinhungrig och måla mina naglar blåa. Ska packa lite till övernattningen imorrn oxå. orkar inte skriva nå långt så. pussss


Yess

Äntligen är jag klar med jämförelsen om olika ideologier. Skolan tar död på mig skönt att man är ledig på fredag eftersom vi ska sova över i skolan med klassen på torsdag. Ganska kul... nej men de ska bli spännande faktiskt och se vad för bus vi hittar på. Dansen börjar imorrn längtaar! Har gjort de sen i julas hehe.
Skriver från Amandas dator eftersom jag är osams med min dator just nu. Det lägger av hela tiden :((
Sitter i sängen och orkar inte resa på  mig men jag känner att jag verkligen måste städa mitt rum snart. Men det får bli en annan dag för nu ska jag jag tjocka i mig godis och mysa framför tven ett tag.  Hare bra



Dagens outfit oxå ;)

i can´t live without you

Har nyss vaknat av min hemska väckarklocka som jag inte ens hade ställt. Nu sitter jag här och har det bra. Funderar på vad jag ska ha på mig medans jag lyssnar på lady gaga h3h3. Nörd jag är :) har jätte ont i halsen så jag ska fixa honungsvatten snart i hopp om att jag ska bli av med hostan och få tillbaka rösten.
Ska till carlforsska på öppet hus om ett tag. Börjar bli stressigt med gymnasievalet nu. Alla säger olika, nåra tycker en skola är bra och nåra tycker den suger. Man vill ju välja rätt nu och inte behöva byta sen. Vet inte ens vad jag vill bli än så jag ska gå samhäll och det har ju typ alla skolor!  Har vart på 10 öppethus och alla verkar bra . Tror endå de blir Rudbeck eller kantzowska, det skulle ju vara skönt att inte behöva pendla och lägga ner den tiden till nåt viktigare. Jättesvårt faktiskt, man vill ju inte bara slösa bort tre år.




ganska gammal♥
ganska gammal

fredag

kom nyss hem efter en lång dag och jag är svin trött.
jag kommer inte ens ihåg vad jag har gjort idag förutom att vi åkte skridskor och pulka dom två sista timmarna i skolan. Inge kul alls bara kallt :( lärarna tyckte nog de va roligast av alla..
När vi slutat hängde jag hos jennifer ett tag och sen träffade jag linn. Vi gick först hem till henne för vi missa bussen hem till mig hehe sen åkte vi till mig och jag åt pizza♥ Sen skjussade hennes brorsa oss till henne och sen gick vi ut. Vi gick runt lite överallt men det fanns inget att göra så vi tittade förbi skoldansen så vi tänkte gå in fast vi hade lovat oss att inte gå på nå skoldanser och spara pengarna istället för att de är så tråkigt där, men då hade vi ju inga pengar såklart så min stackars pappa fick åka ut och lämna. När vi väl kom in vare typ 2 timmar kvar så vi skulle göra det värt pengarna. Jag och mitt gäng var  vildast och dom enda som dansade som vanligt. Skoldansen var än en gång värdelös, nu lovar jag att jag inte ska göra misstaget igen och gå på nån mer skoldans. ;)
men men gjort är gjort och kommer aldrig mer igen eller vad de är man brukar säga haha

lita aldrig på någon annan än dig själv

tjeena
Har haft en ganska rolig skoldag faktiskt. roligast va sista lektionen som var hemkunskap. Då hade man ju något att se fram emot. ;) Jag och tjejorna har skrattat mycket som vanligt haha våran speciella humor gillas starkt.
sitter och försöker plugga men det blir bara att man gör massa annat som man inte borde, ska redovisa imorrn shit :o hur ska de gå..? 
jag är redanskoltrött men man får väll tänka på att våren är påväg. det är mycket skönare att gå ut nu när snön smälter och solen skiner.
ska ta en låång dusch och sen sätta på en film. tror det blir när mörkret faller.
Ska försöka lägga mig lite tidigare än vad jag brukar oxå, känner mig som en zombie.

-


för en bild säger mer än tusen ord


hela livet blev en fest

Äntligen är det helg! veckan har gått ganska fort faktiskt, va inte så hemskt som jag trodde hehe. Började halv nio idag. As seg dag det är nog den tråkigaste fredagen på länge. Lunchen spenderades hos rebecca men när vi skulle tillbaka till idrotten kom aldrig bussen . Men vi ville verkligen vara med så jag fråga byggarbetarna hos rebecca på skoj om dom kunde skjussa oss. Dom sa först nej men sen gjorde dom de (a) Vi hann va med i en halvtimme, värt? nejj men kul hade vi.
Har inga planer alls för ikväll än, har absolut ingenting att göra. Alla är så bittra man blir ju nästan tjurig själv
hah!
Shalala aja nu ska jag fortsätta med att sitta i mina sjukt sköna myskläder, blir nog att ha på dom resten av dagen, måste fundera ut whats up med min bena oxå....
Peace Out


takin back my love

Inte lite skönt att sluta 20 över ett idag. va beredd att gå till 4 idag eftersom jag va helt säker på att vi hade slöjd tills jag fick veta att de va efter lovet, skönt!  Har inte hänt speciellt mycket idag, trött som vanligt men helt okej dag. Tack så  mycket ni som gör min dag värd, skulle inte klara mig utan er ♥  
Ska nu fixa mig lite och sen ut och träffa tjejerna. ska bli kul :D har ju  inte vart med dom på jättelänge.. Måste verkligen  börja ta vara på min tid mer, för man lever ju bara en gång.

I´m just fine

Imorse vakna jag breve linn som sov med öppna ögon haha de äre bara hon som kan .
Hon kom till mig igår vid typ 7, vi hade allmänt kul och humorn va topp eftersom båda va aströtta. vi kollade på massa filmer bland annat nån konstig film om en fiskare? och somnade sen till karate kid. den va bättre än vad jag trodde plus att killen är jättesöt.
Har inte gjort speciellt mycket idag men städat lite iallafall. nu ska jag försöka ändra designen lite och bara ta det lugnt och ta vara på det lilla som är kvar av lovet.
dagens låt : Do you med Jay Sean, inte så ny men bra :)

on top of the world

tjaaa, fanny skrev till mig ungefär ett att jag skulle följa med när hon färgade håret hos frisören, tänkte egentligen duscha men, de skulle jag ändå inte hunnit så nje.
slängde på mig de närmaste, gick till bussen o mötte fanny.
gick till hallstahårcenter, låter glamouröst. (hahah)
va där i några timmar, hann tillochmed ta godis, hahaha fast dom bjöd ju, men fanny tycker de va som att ta.
(hon e konstig..) nerå, helt underbar ♥♥
hon blev het...
vi tog bussN till mig sen, med bambi prata liiiite, fanny va arg.
drog till maistro käka pirre och tog de lite lungt gick till ica, köpte godis, sen gick vi hem till fanny och gjorde, ja ingenting typ, tog de lika lungt som på pizzerian. eller? vadå lungt...
vi lyssnar på hollywod whore, past down on the floor, lalalala.
hahaha, vi hörs! ha de bra ;)


Nytt år, ny blogg, nya tag

 

RSS 2.0